Founder Nicolien Brzesowsky

FounderFounder van bodyandmind.amsterdam

Ik ben Nicolien Brzesowsky (1968) en ben ruim elf jaar shiatsu-therapeut en energetisch coach. Daarnaast geef ik verschillende workshops. De basis voor mijn vorming als mens en als wereldburger is gelegd door mijn geboorte in Ethiopië en de eerste jaren daarna toen ik in Indonesië woonde. Voordat ik shiatsu-therapeute werd, rondde ik de hbo-studie Boekhandel en Uitgeverij af en Bestuurskunde aan de Universiteit van Amsterdam.

Na mijn studies was ik assistent-uitgever, pr-medewerker, programmamaker bij cultureel debatcentrum De Rode Hoed in Amsterdam en bracht ik twee boeken uit. Hoewel ik altijd een grote belangstelling heb voor andere mensen, ben ik sinds een jaar of twintig op verschillende manieren innerlijk werk gaan verrichten om allereerst mezelf verder te ontwikkelen.

De beroepsopleiding Zen Shiatsu, Medische Basiskennis en aanvullende trainingen op het gebied van aurareading, healing en regressie hebben mij hierin verder gevormd. Sinds 2007 begeleid ik ook anderen; mensen die gezondheidsklachten hebben en/of in een veranderingsproces zitten. Mijn hooggevoeligheid zet ik in bij dit werk; kijk ook op mijn website www.zenshiatsumassage. Ik vind het inspirerend om mensen te helpen, te begeleiden en te zien dat ze zich meer bewust worden van hun lichaam en energiebalans.

Met bodyandmind.amsterdam stimuleer ik meer samenwerking en doorverwijzing tussen verschillende disciplines.

Meer informatie

Over ons privacy-beleid en de informatie op bodyandmind.amsterdam leest u meer in de disclaimer onderaan de sitepagina.

 

Photocredits: Jasper de Waal