Je buik als raadgever

Heb jij het druk met alles wat je MOET! Wil jij tijd en ruimte voor jezelf!? Mijn naam is Aura. Ik ben een geliefde, moeder, dochter, zus, vriendin en ondernemer. Vorig jaar liep ik helemaal vast in al mijn MOETEN lijstjes. Ik ging ONT-MOETEN en dit veranderde mijn leven tot in de diepste kern. Ont-moet je mee?

Waar begin ik met ONT-MOETEN?

Ken je dat gevoel dat je helemaal niet meer weet welke kant je op wil gaan? Dit ervoer ik toen ik vastliep in het MOETEN. Ik bleef maar vragen: ‘Welke keuze moet ik maken?

Mijn hoofd gaf zoals altijd antwoorden. Telkens andere antwoorden. ‘Je moet vooruit en achteruit. Je moet naar links…of nee naar rechts.’ Voor elke kant waren er argumenten. Geen één argument woog zwaarder dan de ander. Ik stond daar maar. Zonder te kiezen. Ik stond stil.

De ONT-MOETING met mijn buik

Nu hoopte ik, dat door het mezelf gunnen van de stilte, een geweldig gevoel mij zou overvallen. Het gevoel van ZIJN. Maar daarentegen voelde ik pijn in mijn buik. ‘Sta jij wel eens stil bij je buik? Hoe voelt jouw buik zich op dit moment?’ Mijn buik was duidelijk dus ik zette een lekker kopje thee en liet het bad vollopen.  De warmte ontspande mijn buik.

Net begonnen….

Daar was dan het moment waar ik op had gehoopt; volledige ontspanning…. en toen ging mijn telefoon. Die MOEST ik pakken!  Het was onder werktijd. Ik MOET wel bereikbaar zijn. De telefoon lag buiten bereik en nadat ik goed en wel bij de telefoon was, was ik te laat. Op mijn voicemail stond een bericht. ‘Hi, hoe laat heb jij het voorstel af? Deadline is 17 uur.’

Mijn ont-moeten reis was begonnen bij mijn buik. Mijn buik vertelde me welke keuze goed voor me was.  Het moment van ONT-MOETEN was maar heel kort maar het voelde alsof er een lang vergeten herinnering weer wakker werd in me. De herinnering dat ik altijd mag doen wat goed is voor mijzelf.

Wil jij ook ont-moeten? Tijd en ruimte voor jezelf! Schrijf je nu in voor de gratis ont-moeten roadmap.