Open vrouw, bevrijde vrouw

Open vrouw beevrijde vrouwOoit gesnoerd, nu vrij

Openheid en ontvankelijkheid zijn als kracht.

Soms is er moed voor nodig de eigen diepten aan te kunnen gaan, en zacht te kunnen zijn.

Na verwijdering van de leren snoeren door de gaatjes in het hout, is deze vrouw van haar corset bevrijd, en ze heet sindsdien ook ‘Bevrijde Vrouw.

Zij weet, neemt een nieuwe plaats in, en helpt mee in de bevrijding van anderen.

 

Anatomische vormen

Ik  stel binnen mijn werk mijn fascinatie voor anatomische vormen centraal. In tekeningen, schilderijen en in houtsculpturen. Na de afronding van de meubelmakersopleiding in 1994 richtte ik mij op  beeldhouwen. Inmiddels heb ik op organische wijze een verbinding gemaakt tussen beide disciplines. Ongeveer 1 keer per maand behandel ik een van mijn werken op Body and Mind, vaak in de vorm van een beeld gecombineerd met een gedicht.

Tentoonstelling

Wil je mijn werk in het echt zien?

De tentoonstelling ‘Kunstcongres met perspectief 2015’ is nog tot en met 27 september te bezoeken. De ruimte is tijdens kantoortijden vrij toegankelijk.

Locatie: Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Adres: De Resident, Parnassusplein 5, Den Haag
Entree en expositieruimte zijn vóór de toegangspoortjes van het ministerie.

Op Body and Mind kun je ook andere beelden van mij bekijken. Ga daarvoor naar mijn overzicht.