Vrouwencirkel in Amsterdam

Al eeuwenlang komen vrouwen samen in cirkels:

Ze verbinden
Ze laven aan
Ze ontvangen
Ze zijn met
Ze helen
Ze luisteren naar
Ze voeden

Elkaar.

Thuiskomen in een vrouwencirkel

Als partner van een man en moeder van twee zonen woon ik in een echt mannenhuis en ik hou van ze, echt! De vrouwen in mijn cirkels helpen me telkens weer opnieuw thuis te komen, in mijzelf. Ze helen en raken mijn vrouwzijn, mijn hart en mijn levenslust. En dan ben ik weer zoveel meer open en liefdevol mijn mannen (en alles wat zich verder aandient in mijn leven) te ontmoeten.

We komen samen en zijn getuige van elkaars verhalen, van elkaars belevingen, van elkaars vreugde en van elkaars pijn. In de bedding van elkaars aandacht mogen scherpe randjes zachter worden, verhelderen situaties en verhoudingen, en laden we even op. Om het leven, met alles wat zich aandient te kunnen omarmen. Ik gun elke vrouw deze helende werking van zusterschap in haar leven.

Cirkel als voeding voor de relatie

Voor een relatie zijn deze cirkels vaak heel voedend. De reis voor een vrouw naar haar eigen vrouwzijn brengt haar uiteindelijk dichter bij degene die ze liefheeft. En zo is het ook andersom. 

Wil jij ook een cirkel en deze helende werking van zusterschap ervaren : welkom in mijn yurt!

Een jaar lang

Afgestemd op het ritme van de seizoenen, de maan en de aarde neem ik jullie een jaar lang mee rondom de thema’s van vrouwzijn en zusterschap en zullen we elkaar ontmoeten met wat er is. We zullen verdiepen, raken, helen en verbinden. Alles wat zich aandient is oké en doet er toe. Weet je gedragen.

Ik werk met inquiri’s, systemisch werk, sjamanisme, vuur en het verbindende helende veld van zusterschap. Vanaf woensdag 16 oktober nodig ik je 9 keer rondom volle maan in mijn yurt aan de Amstel uit een sistercirkel te vormen.

Praktische gegevens

Data: 16 okt, 13 nov, 11 dec, 8 jan, 5 feb, 11 maart, 6 mei, 3 juni en 1 juli

Kosten voor 9 keer: 225,–  euro exclusief btw (272,25 incl)

Tijd: Vanaf 19.00 thee en vanaf 19.30 start de Cirkel

Adres: Ouderkerkerdijk 33a Amsterdam

Je kunt je hier aanmelden.