In direct contact met overleden dierbaren

Sinds een klein jaar ben ik bezig met het mediumschap. Tijdens mijn shiatsu-behandelingen gebeurt het vaak dat er een overleden familielid of bekende “langskomt”. Het is zelfs wel eens zo dat er een huisdier bij de behandeling is, meestal als deze net overleden is. Het belangrijkste is dat deze overledenen willen laten weten dat ze in de buurt zijn en mensen steunen. Dat vind ik een heel mooi gegeven. Maar om meer contact te kunnen maken met deze overleden dierbaren, besloot ik me daarin verder te verdiepen.

Wat is een medium

Een medium maakt contact met overledenen en geeft de boodschappen door die zij willen vertellen aan familie en dierbaren. Zo zie ik vaak de auto Volvo in soorten en maten en omdat mijn overleden oom een Volvo had moet ik altijd aan hem denken. Of ik word mij gewaar van de vlinder die steeds langs vliegt als ik aan een overleden familielid denk. Soms gaan lichten aan en uit, voel je een koude stroom of hoor je een liedje dat een overleden vriend zo graag draaide. De overledenen willen graag contact met je maken en als je er open voor stelt ontvang je hun boodschappen.

Wat doet een medium

Op een nacht had ik een droom waarin mijn overleden vader zei dat ik naar een medium moest gaan. Ik ging naar mijn docente Ria Spanjaard. Zij vertelde me dat mijn vader mij op mijn spirituele pad begeleidt en mij daarin ondersteunt. Heel veel vragen die ik had kon zij beantwoorden. Het gaf mij een gevoel van steun en bevestiging. Ik voel sindsdien dat hij dichtbij mij is.

Boekentip mediumschap

Wil je meer lezen over het mediumschap? Een boek dat veel uitlegt over wat een medium doet is Tekens zijn overal van medium Laura Lynne Jackson. Leer de boodschappen van het universum zien en begrijpen. Ze is down to earth en legt op een heldere manier uit hoe je de boodschappen van overledenen beter kunt gaan begrijpen. Een aanrader!