Yoga bij YAY

Ik vind ze leuk: van die plekken die alle goede dingen bij elkaar brengen. Het alles in één principe. Neem bijvoorbeeld YAY Health Store, Café & More. Een health store dus, waar ze pure, eerlijke en duurzame producten verkopen. Een café waar je naar toe gaat voor een sapje, koffie, taartje (een gezonde dan natuurlijk), een kop thee of raw food. Wat er dan nog “more” is? Workshops, events en… yoga! YAY!

Waar ik eerst braaf wekelijks een yogales bij lieve vriendin Merel volgde, moet ik eerlijk bekennen dat dit er het laatste jaar nogal bij ingeschoten is. Of eigenlijk, als we dan toch eerlijk zijn… ik ben welgeteld 0 keer gegaan. In 2016 gaan we dat natuurlijk anders aanpakken en daarom ben ik op zoek gegaan naar nieuwe yogaspots in Amsterdam. En wat blijkt wanneer ik in de yogawereld van YAY duik: Merel geeft hier les!

Les met ontbijt

YAY biedt een zestal verschillende yogalessen aan, lees ik op de website: Morning Flow Vinyasa, Evening Flow Vinyasa, Basic Hatha Practice, Dynamic Ashtanga Practice, Relaxed and Grounded Yoga, Martial Arts Yoga. Een les om je lichaam te ontwaken, een les ter ondersteuning van je ademhaling, een les om te leren loslaten, een les om stress te verminderen… allemaal super interessant én voor ieder wat wils. Ik ben zelf meteen geïnteresseerd in de ochtendles. Leuke bijkomstigheid: wanneer je een losse les + ontbijt koopt voor maar 15 euro krijg je na de les een heerlijk gezond ontbijtje geserveerd. Perfect om de dag mee te starten!

Je begrijpt: mijn eerste les staat gepland! En als het even kan test ik álle verschillende lessen uit. Stay tuned, want binnenkort geef ik je een update over mijn ervaringen.

Meer weten over de verschillende lessen bij YAY? Klik dan hier!

Photocredits: facebookpagina YAY Health Store, Café & More

Adres:
YAY Health Store, Café & More
Gerard Doustraat 74
Amsterdam
www.yayamsterdam.nl