Iedereen aan de CBD olie?

Als natuurgeneeskundig therapeut en eigenaar van massagepraktijk Surrender en een CBD-webshop, kom ik dagelijks in contact met mensen die worstelen met kleine en grote gezondheidsproblemen. Zelf had ik enkele jaren geleden behoorlijk last van een spastische darm. Iemand tipte me over het bestaan van CBD olie en de positieve invloed hiervan op uiteenlopende aandoeningen bij kinderen, volwassenen en huisdieren. Ik ging op zoek naar dit wondermiddel.

cbd olie3 maanden later

Al enkele dagen na het gebruik van de hennepolie was ik pijnvrij. Na 3 maanden bouwde ik de kuur af en sindsdien ben ik klachtenvrij. Vervolgens kwam alles in een stroomversnelling. Ik startte een intensief onderzoek naar de werking van cannabisolie en de werkzame stoffen in de industriële hennepplant. Kort daarna opende ik mijn webwinkel www.allbyhemp.com. Hierin bied ik een kwaliteitsassortiment zuivere CBD olie aan.

Wat is CBD olie?

CBD olie wordt gemaakt uit legale, industrieel gekweekte hennepplanten. CBD is een afkorting van cannabidiol, een cannabinoïde die voorkomt in de hars van hennepplanten. Van CBD word je niet stoned of high. Een andere cannabinoïde die wel een psychoactieve werking geeft, is THC. Voor leken is het soms lastig om de juiste hennepolie te vinden voor toepassing bij diverse gezondheidsklachten. Daarom help ik je graag op weg.

De goede van de kwade onderscheiden

CBD olie voor geneeskrachtig gebruik bevat een zeer laag percentage THC van 0,05% of minder. Het valt onder de voedingssupplementen en niet onder softdrugs. Cannabisolie met een THC percentage boven 0,05% heeft ook een psychoactieve werking en valt wel onder de softdrugs. De CBD olie van All by Hemp is 100% natuurlijk en bevat geen chemische stoffen. Het is een geweldig product voor toepassing bij acute en chronische gezondheidsklachten. Je hebt dagelijks slechts enkele druppels nodig om je snel beter te voelen.

Auteur en photocredits: Willem van de Waal