Hoe Hornbeam ondersteunt

“Ik ben nog zooo moe! Ik blijf nog even liggen.” Gaan deze gedachten ook wel eens door jouw hoofd, als vroeg in de morgen je wekker afgaat en je toch gewoon 8 uur hebt geslapen. Bij mij wel. Zeker in de donkerste tijd van het jaar! Ik denk geregeld “bah, ik wou dat ik er niet uit hoefde.” Ik heb de oplossing: dan gebruik ik de Bachremedie Hornbeam. Als ik dan eenmaal opsta en ik ben een half uurtje verder, gaat het eigenlijk alweer en kom ik de dag goed door. Niet vermoeid of zo.

Hornbeam: een zetje om op te staan

De Bach Bloesem Remedie Hornbeam is voor mensen die ‘s morgens opzien tegen de dag die nog gaat komen. Terwijl je fris en opgewekt zou kunnen zijn, na een nacht goed slapen. Het gaat alleen om een geestelijke en geen lichamelijke vermoeidheid. Het zit zo te zeggen in je hoofd. Hornbeam is ook voor mensen die niet zo veel plezier meer beleven aan de dagelijkse rituelen en beslommeringen. Elke dag wéér werken, de hond uitlaten, boodschappen doen, koken… Niet dat je depressief bent, maar je ziet er de lol niet meer van in. Hornbeam geeft je geestelijke veerkracht en de mogelijkheid om te genieten van het moment. Elk moment is tenslotte nieuw. Het kan zich niet herhalen; het is altijd een ander moment!

Bach bloesemremedies stimuleren een positief gevoel

De Bachremedie vormt een eenvoudige geneesmethode die is uitgevonden door dr. Edward Bach. Hij ontdekte dat bloesems negatieve gemoedstoestanden kunnen ombuigen naar positieve. Een bloesemremedie is een volgens een eenvoudig procedé (koken of zonmethode) verkregen vloeistof waarin de drager (bronwater) de essentie van een bepaalde bloesem heeft opgeslagen. Deze wordt met alcohol aangevuld zodat de vloeistof langer bewaard kan worden. Als je meer wilt weten over deze remedies kun je kijken op de site van Bach Remedies.

Wellicht is de Bachremedie Hornbean ook voor jou een goede hulp bij het opstaan!