Kom los van al het moeten

Heb jij het druk met alles wat je MOET! Wil jij tijd en ruimte voor jezelf! Mijn naam is Aura. Ik ben een geliefde, moeder, dochter, zus, vriendin en ondernemer. Vorig jaar liep ik helemaal vast in al mijn MOETEN lijstjes. Ik rende van moeten naar moeten moment totdat ik ontdekte dat het anders kon. Het moeten is weg. Er is tijd en ruimte voor mijzelf! Doe je mee ont-moeten?

MOETEN wat is dat eigenlijk?

Ik wist dat ik veel moest van mezelf. Hard werken, succesvol zijn, er goed uit zien, de leukste zijn voor mijn lief en onze kids. Zo stapelde ik het moeten als een stevige muur om mij heen en dat is wat ik zag. Moeten! Totdat ik me afvroeg wat MOETEN nou eigenlijk betekent. Googlen dus!

“Moeten betekent dat je verplicht bent.

Moeten betekent dat je gedwongen wordt.” (Bron)

De volgende dag nam ik de proef op de som. Ik speurde naar anderen die mij dwongen. Ze waren er niet. Ik liep mijn agenda na of ik verplichtingen had. Maar ik kon ze niet vinden. Toen viel er een moetenblok uit mijn stevig gebouwde muur. Door het gat dat ontstond zag ik een sneeuwklokje die de lente aankondigde. Ik stapte over dit kleine teken van hoop en begon aan een ONT-MOETEN challenge. In negen weken met ups en downs brak ik de moeten muur af.

Wat MOET jij?

Wat moet jij allemaal van jezelf? Ben jij ervan overtuigd dat je veel geld moet verdienen, succesvol moet zijn, een net huis moet hebben, leuke kleren moet dragen…… ? Moet jij dit echt? Word jij gedwongen? Is het een verplichting?

Door het ont-moeten is mijn leven volledig veranderd. De reis leerde me te luisteren naar mijn lichaam, mijn krachten en het moment dat de stilte me omringt en ik vrij ben.

Gratis ont-moeten roadmap

Wil jij ook ont-moeten? Tijd en ruimte voor jezelf! Als je wilt ont-moeten we samen. Hoe? Schrijf je nu in voor de gratis ont-moeten roadmap via deze link.

Fotocredits: Aura de Klyn