Behandeling van 32 punten op het hoofd

Afgelopen week heb ik een Access Bars ®sessie ervaren bij mijn vriendin Lieke. Zij werkt sinds vorig jaar met veel succes met de Bars ® en ik was nieuwsgierig geworden naar deze behandelmethode. Graag vertel ik je over mijn ervaring!

De Bars®

De Bars zijn 32 punten op het hoofd. Ieder punt van de Bars vertegenwoordigt een thema dat kan corresponderen met vastgezette overtuigingen of inprentingen. Denk hierbij b.v. aan “ik ben niet goed genoeg”, “Ik ben het niet waard om”, “dat kan ik toch niet” of “dat is niet voor mij weggelegd”. (Bron)

Voor mij overtuigingen die ik ook (soms) heb en ik denk ook herkenbaar zijn voor iedereen! Dus ik ging met nieuwsgierigheid voor een sessie naar Lieke toe.

Hoe werkt een Access Bars ® sessie?

Ik mocht op een behandeltafel gaan liggen en gaf mij over aan Lieke’s handen. Door het met de vingertoppen zachtjes aanraken van de 32 Bars ® punten door Lieke ontstond er een zogenaamde energiestroom. Op de eerste plek waar ze haar handen legde bleef ze 10 minuten. Al snel voelde ik mijn lichaam reageren. Ik begon te gapen en op een gegeven moment begon mijn buik te borrelen.

Daarna raakte ze steeds gedurende 5 minuten twee nieuwe punten aan. Ik kreeg soms ook een beeld of een gevoel en dat sloot vaak aan bij het onderwerp van de punten. Op een gegeven moment zag ik heel veel licht en dat bleek het punt van manifestatie te zijn! De sessie duurde in totaal zo’n anderhalf uur.

Na de behandeling

Na de behandeling voelde ik me heel ontspannen. Ook voelde ik rust en (zelf)vertrouwen. Tijdens het verloop van de dag bleef ik dit voelen en ook de dagen erna. Om het meeste resultaat te krijgen is het raadzaam is om zo’n vijf sessies te plannen met steeds 1 tot 2 weken ertussen, aldus de oprichter van Acces Bars ® Gary Douglas.

Mocht jij zelf een behandeling willen ontvangen van Lieke van InnerLieke, neem dan contact op via InnerLieke@gmail.com of 06-11567805!