Je energie leren managen

Veel mensen die ik tegenkom in de wereld van intuïtieve ontwikkeling en energiewerk, zijn daar terecht gekomen omdat ze wilden leren om hun energie beter te managen. Vandaar deze ‘inner journey’.

Want dat leerden we niet op school. Om je bewuste aandacht met focus te verplaatsen in je lijf. Je eigen stromende ruimte weer te ervaren. Voelen waar je zelf energetisch eindigt en waar de ander begint. En om energieën van anderen niet bij je te houden.

Een reden waarom ik zelf met energiewerk begon, was omdat ik wist dat ik vaak met mijn energie in mijn hoofd zat. Dat ik vollediger in mijn kracht kon komen door meer in mijn lichaam te dalen. Zoals velen van ons, voelde ik intuïtief dat leven vanuit mijn hart en het volgen van mijn intuïtie mij dichter bij mijn ware, diepere of hogere zelf zouden brengen.

Begeleiding bij de innerlijke reis

De missie van Inner Nomads is om anderen te inspireren tot en begeleiden bij het bewandelen van het eigen pad van binnenuit. De innerlijke reis die nooit afloopt, maar die ons steeds weer terugbrengt naar ons centrum, onze waarheid. Om de eigen ruimte in te nemen. De rust en helderheid die je zult ervaren en om in de stroom van ons authentieke levenspad te komen.

Inner Journey Starter Kit: vijf dagen inspiratie

Op 17 april 2017 starten we met de derde ronde van de gratis Inner Journey Starter Kit: Vijf dagen lang, elke dag inspiratie en tools voor het starten van jouw innerlijke reis en het leren managen van je energie.

Reacties van deelnemers:

  • Urja:”Nadat ik eerst het effect bij mezelf had ervaren, kon ik via de tools nog beter healing en ontspanning aan mijn cursisten aanbieden na een yogales.”
  • Charlotte: “Wat fijn jouw Starter Kit. Heel behulpzaam en zulke fijne, relaxed ingesproken meditaties. Fijne stem!”

Voor inschrijven en meer informatie klik je hier. De Inner Journey Starter Kit wordt georganiseerd door Miranda Slaman. Stuur een mail om met Miranda in contact te komen (miranda@innernomads.com) of kijk op de website van Innernomads

Photocredits: Inner Nomads