Mooie ontwerpen van Sas Design

Toen mijn vriendin Louise nog een kledingwinkel in de Jordaan had, was ik daar vaak te vinden op zaterdag. Even koffiedrinken en bijpraten na de boodschappen op de Noordermarkt. Naast leuke kleding verkocht ze ook oorbellen van Sas Design. Ik viel direct voor deze oorbellen, omdat de zilveren en gouden oorbellen een mix van edelstenen zijn. Dit was het begin van een grote collectie oorbellen, want voor elke gelegenheid is er wel een mooi ontwerp.

Energie van edelstenen

Omdat ik de energie van edelstenen voel, hebben de oorbellen een dubbel effect voor mij. Ze zijn niet alleen esthetisch mooi maar als ik bijvoorbeeld behoefte heb aan meer helderheid in mijn hoofd, dan draag ik de oorbellen met amethist. Wil ik beter communiceren dan draag ik de oorbellen met de chalcedoon. Als ik wat behoefte aan zachtheid heb draag ik mijn oorbellen met rozenkwarts.

Ondertussen heb ik ondernemer en ontwerpster Saskia Schellen persoonlijk leren kennen. Op haar site kun je lezen dat ze als klein kind al glinster-objecten verzamelde, en hoe via een studie antropologie en na haar eerste wereldreis alles op zijn plek viel. Verzamelen van mooie objecten begon met sieraden, shawls en kinderkleding uit India en is uitgegroeid tot het sieradenmerk Sas Design.

Aanstekelijk

Inmiddels heb ik mijn zus Saskia en een aantal vriendinnen ook aangestoken met het Sas Design-virus. Omdat ik mijn passie voor de oorbellen van Sas Design wil delen, heb ik onlangs besloten om ze ook te gaan verkopen. Zodra de webshop van bodyandmind.amsterdam klaar is, zijn ze ook daar verkrijgbaar. Ik heb onder de naam ‘De keuze van Nicolien‘ gekozen voor vijf modellen met mijn vijf favoriete stenen: rozenkwarts, amethist, rookkwarts, labradoriet en chalcedoon. Heb je interesse in een van deze geselecteerde stenen, stuur dan een berichtje naar info@bodyandmind.amsterdam

Als je de hele collectie van Sas Design wilt bekijken dan adviseer ik je om naar de winkel te gaan, die zich in een van De 9 Straatjes bevindt. Of bezoek de website www.sasdesign.nl.

Photocredits: Martin van Wier