Weleda verzorgt en verwent 

Al jaren ben ik groot fan van Weleda producten. De producten vind ik merkbaar beter voor mijn huid dan niet-natuurlijke verzorgingsmiddelen. Ik gebruik al jaren de wilde rozenolie en bodylotion en verschillende douchecrèmes van Weleda. Sinds ik mijn eerste milde detox deed, gebruik ik alleen nog maar natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten.

Puur spul

Het is echt een verschil om je haar te wassen met Weleda-shampoo, en de conditioner en deo te gebruiken, maar ook om je gezicht te reinigen met puur spul. Mijn haar zit veel beter en ik krijg er meer complimenten over. Mijn huid is veel zachter en het gebruik van de producten voelt echt prettiger dan het gebruik van chemische verzorgingsmiddelen. Bovendien vind ik het fijn om te weten van welke planten en bloemen de producten afkomstig zijn. En dat er gewerkt wordt met pure ingrediënten is heel merkbaar. Dit is het voordeel van de natuurlijke en voornamelijk biologische samenstelling van de producten!

Weleda

Mijn favoriete producten van Weleda zijn:

o Rozen deodorant, bodylotion en olie
o Alle douchecrèmes

o 2-in-1 Gezichtsreiniging
o Citrus en Duindoorn handcrème

Skinfoodcrème

Voor mijn werk als shiatsu-therapeute moet ik mijn handen vaak wassen en drogen ze snel uit. Hiervoor gebruik ik de Skinfoodcrème, een vette crème die ideaal is om mijn handen mee te verzorgen. Deze crème is goed betaalbaar en je kunt de crème ook gebruiken voor je gezicht.

Een paar jaar geleden ben ik op bezoek gegaan bij Weleda in Zoetermeer. We kregen een rondleiding door de tuin waar planten en kruiden gekweekt worden en ik kreeg een beeld van een bedrijf waar heel bewust gewerkt wordt. Sinds kort kun je midden in de tuin een schoonheidsbehandeling ontvangen.

Omdat Weleda dit jaar 100 jaar bestaat, hebben ze speciale acties. Kijk voor meer informatie hierover en de filosofie op hun website. Je kunt in biologische supermarkten en drogisterijen monsters krijgen en het zelf uitproberen!